Erfaring og fokus

Erdal Solutions har 10 års erfaring med utvikling av nettsider.
En god nettside – eller hjemmeside – skal i løpet av få sekunder fortelle kunden hva siden din handler om og således fange hans videre interesse.
En nettside er i nåværende tid en av de viktigste virkemidlene for markedsføring av din virksomhet.

Mobiltilpasset design

Mobilen er alltid med deg.
I dag vil så mye som 50% av trafikk til din nettside komme fra mobile enheter og nettbrett. Derfor er det viktig å møte denne utviklingen. Vi tilpasser din nettside til å passe mobiltelefon og nettbrett.

Når vi lager mobile nettsider tar vi utgangspunkt i mange forskjellige skjermbredder. Blant annet:

  • smarttelefoner (320 piksler)
  • nettbrett i stående modus (768 piksler)
  • bærbar pc / nettbrett i liggende modus (1024 piksler)
  • vanlige bordmaskiner (1600 piksler)

Hva er responsivt design?

Responsivt design er for mange fortsatt et nytt uttrykk. Det er en ny måte å lage og designet nettsider på slik at nettsiden automatisk tilpasser seg den skjermen som brukeren benytter, utan at vedkommende trenger å scrolle eller zoome for å tilpasse nettsiden.


Bilde: Illustrasjon av responsivt design.
På mobiltelefonen legger kolonnene seg loddrett.

Søkemotoroptimalisering

Det er viktig at det er lett å finne frem til din nettside. Vi optimaliserer nettsiden din mot søkemotorer som bla. Google. Dette gjør at nettsiden din vil komme høyt oppe i listen over søketreff.

Statistikk

På nettsider vi leverer vil det bli satt opp analyseverktøy. Dette er viktig for å måle målsetningene du har med din nettside. Med denne informasjonen kan du forbedre ditt nettsted.

Hvorfor er det viktig å være representert på nett?

Lær hvordan internett kan hjelpe deg med å komme i kontakt med potensielle kunder, og hvordan nettsteder for netthandel og sosiale nettverk kan hjelpe deg med å etablere virksomheten på nettet.