Hvem er vi?

Erdal Solutions er en totalleverandør innen web-tjenester etablert av Sivert Erdal i 2008.
Vi er lokalisert i Bergen og Førde, men har kunder over hele landet som består av alt fra privatpersoner og små bedrifter såvel som store selskaper.

Vi leverer alt fra små web-plakater bestående av en enkel nettside, til store komplette løsninger med nettbutikk og publiseringssystem. I tillegg leverer vi også grafisk design som logo, søkemotoroptimalisering og strategisk rådgivning. Vi leverer kort sagt alt bedriften din trenger for å være på nett.

Våre kunder

Vi har et variert utvalg av kunder. Alt fra privatpersoner til små og mellomstore bedrifter og organisasjoner. I vår portefølje har vi alt fra selvstendige håndverkere og små enkeltmannsforetak, til store oppdrettsanlegg og offshoreselskaper.

Lave priser

Erdal Solutions er ikke et stort og komplisert nettbyrå. Vi er tilknyttet et nettverk av freelancere og samarbeidspartnere som vi kobler inn i våre prosjekter. Vi kan på denne måten klare oss med svært få ansatte og holde våre kostnader svært lave. På denne måten kan vi levere svært gunstige priser til våre kunder.

Dersom du vurderer en ny nettside, så leverer vi gjerne uforpliktende og gratis tilbud på nettside. Er du usikker på behovet ditt, så kan vi hjelpe deg med strategisk rådgivning.
Bruk vårt kontaktskjema eller send oss en e-post.

Server og datalagring

Fra 2016 leier Erdal Solutions ny Linuxbasert serverpark plassert i Oslo sentrum.
Her står det fem uavhengige fiberoptiske internett-linjer, hvor to gigabit-linjer direkte til NIX1 og NIX2, som er knutepunktene for de største internett-operatørene i Norge.

Utenlandstrafikken går via tre uavhengige gigabit-linjer til henholdsvis Level3Cogent og TeliaSonera International Carrier, som er blant verdens største aktører på global IP-trafikk.

Serveren kan vise til oppetid 99,95%.