Bli synlig på Facebook

Vurderer du og din bedrift å bli litt mer sosiale? Har dere lekt med tanken om å opprette en gruppe på Facebook? Facebook er i dag en av Norges mest brukte portal og trenger ingen presentasjon. Alle er der. Og folk er flinke til å holde seg oppdatert og mene mye om alt og ingenting. Dette kan være en god arena for din bedrift også.

Når du utvikler egen Facebook side til ditt firma, og integrerer denne opp mot din eksisterende nettside, har du direkte kontakt med venner og alle deres bekjentskaper. Bruk din Facebook side til å kommunisere direkte med dine kunder, og la de dele sine erfaringer med andre. Ha gjerne egne tilbud til deres Facebook medlemmer.

Vi har over 2000 følgere på Facebook

Det er ikke uten grunn at Erdal Solutions har over 2000 følgere på Facebook. Vi har gjort denne jobben for kunder mange ganger før og vet hvordan det gjøres!

Passer vi på Facebook?

Først og fremst bør man gjøre en analyse om man faktisk hører hjemme på Facebook i det hele tatt. Det kan være tidkrevende å være en deltager og din profilside skal være jevnlig oppdatert. Først og fremst bør man finne ut av dette. Om man så velger å gå ut og profilere seg på Facebook bør man tenke på konsekvensene ved at alle kan delta. Også misfornøyde kunder. Men dette kan også være en styrke ved å fronte kunden som ikke er fornøyd. Det er også en arena for å svare på spørsmål, og kanskje publisere informasjon om nye produkter, linker, aktiviteter og vise frem det dere vil.

Ta en prat med oss så kan vi bistå dere i analysen over hva man bør gjøre.

Facebook Apps

Ønsker du egne sider på Facebook? Vi kan hjelpe deg med det. Vi har selv gjort det, og vi har gjort det for noen kunder av oss. Her kan du feks presentere kundehistorier, produktvisinger osv. Dette er god søkemotoroptimalisering.

Vi hjelper deg med