Bredt tilbod

Krokane Camping Florø ligger i Florø, 3,2 km fra Hurtigrutekaia, og har gratis WiFi, avgiftsfri, privat parkering og utsikt over fjellene.

Alle boenhetene har kjøleskap, stekeovn, vannkoker, kokeplater og kaffemaskin. Noen av boenhetene har flatskjerm-TV med DVD-spiller, eget bad med hårføner og kjøkken med oppvaskmaskin.

Campingplassen har en terrasse.

Bobilparkering

Hos oss kan du leie parkering til bobil og campingvogn – med eller uten strøm. Vi har og tømmestasjon. Bestill her

Kafe

Pratakafeen kan vi tilby frokostbuffet til campingens gjester, samt middager, både som take away og servering på kafeen. Du får levert mat til hytter og vogner om det er ønskelig. Vi har servering av både varme og kalde retter som hamburgere, pizza, bagetter og fulle middager, søndagene i sesongen har vi åpen cafe med søndagsmiddag, da bruker vi mest mulig lokale råvarer og lager alt ifra bunnen. Vi bruker og våre egne produkter fra røykeriet vårt her på Krokane Camping.

Ei perle ved kysten

Ein av Norges vestlegaste campingplasser. Ligg ved fjorden, 2 km frå Florø òg 1 km frå badeland. PlusCamp Krokane kan tilby 19 heilårshytter, lang og korttidsleige.

Alle er fullt utrusta med kjøkken, kokeplater, kjøleskap, microbølgeovn, kaffimaskin, dekketøy og tv. Dei fleste har også frysar, internett-tilkopling, og dusj / WC i hytta. Dei største har oppvaskmaskin.

Koseweekend

Lei av å vere heime og treng litt nye impulsar saman med kjærasten din? Kom til Florø, kjenn på luksusen med å vere berre dokke to og ha tid til å prioritere kvarandre.

Mat og drikke

Vi legg vår stoltheit i å servere god mat. Vår velfylte middagsbuffet er ein klassikar, og nokre vel den elegante a la carte restauranten. Merk at matkonseptet er endra grunna Covid-19 restriksjonar.

Kort veg til oss

Reisetida er berre nokre få timer frå dei største byane i Norge, og for mange er reisa like fantastisk som opphaldet.

Lag rute i Google Maps

Opplev Raudøya

Dere får en hel øy alene, tilgang på levende og fersk lokalfanget skalldyr som hummer, kreps, krabbe og reker (med mulighet for å delta på fangst), vannscooter og havfiske. Servering i låven vår som har spiseplass til 70 personer.

Raudøya passer for:

  • Grupper på 4-10 personer som ønsker å tilbringe en natt der og som ønsker en ekstraordinær opplevelse nær naturen.
  • Turister/bedrifter som forventer kvalitet.
  • Familie/venner som ønsker andre alternativer utover hotell.
  • Teambuilding og andre tilstelninger i bedrifter, i tillegg til bedrifter som søker inspirasjon og nye idéer i fred og ro.

Krokane Camping, ein av Norges vestligaste campingplassar, ligg lunt til ved fjorden, 2 km frå Florø i Sogn og Fjordane. Her får du billig overnatting i Florø i eit naturskjønt område ved sjøen. Vi har lagt tilrette for fisking, dykking og bading. Overnatting i hytter, telt eller bubil på Krokane gir eit godt utgangspunkt for turar langs kysten eller inn i landet.

2021 © Krokane Camping - Levert av Erdal Solutions